25 September 2013

Bilişim Zirvesi - ICT Summit Now

Bilişim Zirvesi, bu yıl "ICT Now" teması, katılımcılar, izleyiciler, konuşmacılar, ürün temsilcileri, sergi alanı buluşma gerçekleşiyor.

Haliç Kongre Merkezi 

F@tih projesi, bütünleşik çözüm, akıllı okul yazılım, içerik, 72' akıllı ekran, bilgisayarlar, tabletler. Samsung sergi alanında çalışır, kullanılabilir, canlı gösterimde. Projenin yaşama geçirilmesinde tartışmasız öncülük yapacak sistemlerin tanıtımı. İlgili, alakalı, tanımak, deneme içinde bulunmak isteyenler. Uzman arkadaşlarımız Murat Gök tarafından yerinde, çevrimiçi sunum, anlatım ile meraklılara bilgi veriliyor.

Farklı bakış ile öğrenim sürecinde, dolaşmak, gezinti keşke bende bu sıralarda yeniden oturabilseydim dedirtiyor. Marifet doğru araştırmayı yapabilmek ne istediğini bilebilmek, ayrıcalıklı teknoloji güçlü, etkin bir araç. Samanlıkta iğne aramak misali, övgüveni yitirmemek, tırmalamaya ara vermeden devam etmek. Öğrenmenin kurallarının yeniden tanımlandığına şahit oluyoruz, yetenekleri geliştirmenin yetiştiricilerin yeni sorumluluğu olduğunu anlıyoruz.

İki gün süren hemen, şimdi, bilişim, istekli, hararetli, bilgilenmek isteyenlerle doldu taştı.

Tebrikler BTHaber, Bilişim zirvesi düzenleme ekibi.