01 March 2019

EGEMSOFT - Danışma Kurulu

#EGEMSOFT yöneticileri ile yazılım geliştirme, uyumluluk, test, saha başarımı konularında verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Yıllar önce #Netaş ArGe bölümünde tasarım mühendisi olarak çalışırken test departmanımız ile yakın iş birliği içinde yeni, hızlı, hatasız yazılım üretme teknikleri üzerine farklı metodolojiler geliştirmeye çalışıyorduk.

Bugünkü toplantıda yazılımın kalitesi, özellikleri ile müşterilere sağladığı yeniliklerin testler sayesinde nasıl garanti altına alındığının geldiği aşamayı yeniden fark etme şansını buldum. İnanılmaz derecede karmaşık test ortamların ve süreçlerinin oluşturulduğu, yazılımın hatasız ve kullanıcıların beklentilerini aşan ürünleri ile donatılmış olduğunun belirlenmesi olduğunu ve EGEMSOFT profesyonel takımının asıl amacının kullanıcıların deyim yerinde ise rahat uyumalarını sağlamak olduğunu öğrendim. Yazılımın, ihtiyacın belirlemesinden, tedarik aşamasına ve kullanım başarısına kadar uzanan süreç içinde test sonuçlarının alınan doğru karar içinde çok önemli bir etken olduğu bir kez daha vurgulanmış oldu.

EGEMSOFT takımına beni davet ederek bilgi paylaştıkları için çok teşekkür ediyorum.