22 April 2020

Asriad Üyeleri Geleceğe ve Dönüşüme Hazırlanıyor

Korona virüs pandemi dönemi sonrası yaşanacak dönüşüm konusunda ASRİAD üyesi iş insanlarını bilgilendirmek ve yönlendirmek amacıyla ASRİAD Bilişim Komisyonu tarafından düzenlenen "Sayısal Dönüşüm ve İnovasyon Liderliği" Paneli 22 Nisan Çarşamba günü online olarak gerçekleştirildi.

Bilgi Teknolojileri Direktörü ve Teknolojik Grup Platformu Başkanı Aykut Seyrek moderatörlüğünde gerçekleşen panele konuşmacı olarak Acmena Technology Management and Investment Inc. Founder CEO'su Suat Baysan yer aldı.

Online ortamda oldukça yoğun bir izlenme sayısına ulaşan ve ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman'ın da katıldığı panelde; Yenileşim Yönetimi, Planlama Süreci, Stratejik Planlama, Sayısal planlama, Konumlandırma, Örgüt farklılığı, Tanımlar, Açık yenilikçilik, Liderlik ikilemi, Süreç yönetimi konularında ayrıntılı olarak bilgilendirme yapıldı.

Panel sonrası, online programa katılan katılımcı iş insanları, Panelist Suat Baysan'a chat yoluyla öğrenmek istedikleri hususlar konusunda sorular sorarak cevaplarını aldılar.

Yaklaşık 1,5 saat süren panel sonunda ASRİAD Genel Başkanı Adnan Danışman, programın Moderatörü Aykut Seyrek ve Panelist Suat Baysan'a teşekkür etti.