25 May 2016

Londra - Henley

ForeSight şirketinin merkezi Londra'dayız. Kuruluş amacı üst düzey yöneticiler için sayısal dönüşüm ve teknoloji farkındalığı eğitimleri sağlamak. Yücel Ünal ile birlikte sistemi anlamak, uygulama seçeneklerini değerlendirmek üzere ziyarette bulunuyoruz.

Thames nehrinin doğduğu, düzenli ortamda, çiçeklerle bezeli, dingin, şehir gürültüsünden uzak, yerleşim birimlerinden Henley... Yeşili ve doğal hayatı ile sessiz, kuş cıvıltıları, dirilik sağlayan, işte eğitim burada olur dedirten şirin bir kasaba.

Cisco Systems birlikte çalıştığımız değerli yönetici Trevor Greenaway eğitim içeriği, metodları, potansiyel kurumsal müşteriler için hazırlamış olduğu sunum ile konuyu aktarıyor.

İş birliği olanakları, Türkiye pazarı ve ihtiyaçlarını değerlendiriyoruz. Türkiye'deki Harvard dil okulunun farklı bir eğitim ile yönetici alt yapısını güçlendirebileceğini tartışıyoruz. Henley'de 2 gün geçirmenin kazancı ve ev ödevimiz ile projeyi değerlendirmek üzere İstanbul dönüşüne başlıyoruz.

Dear Trevor thank you so much for sharing insides of the business with us. I hope we will be able to crack a business partnership model. All the best.