10 March 1997

İran - Şiraz ITI Toplantı

Doğum günümde önce Tahran sonrasında Şiraz. Tarihi ve sanatsal mekanları ile cezbedici uygarlık şehirleri 43. yaş günümü yaşamak için duyarlı ortam.

ITI "Iranian Telecommunications Industries" sürdürülmekte olan teknoloji transferi teknoloji ve ticari işbirliği görüşmeleri. Ortak müşterimiz ile birlikte  kurulumların incelenmesi ve değerlendirilmesi.

Tahran -  Şiraz uçuşumuz Tupolev 154 uçağı ile gerçekleşiyor. TCI "Telecommunications Company of Iran"  devlet kuruluşu görüşmeler oldukça olumlu. DRX4 - Dicle şimdi de İran telekom alt yapısında yine o beklenen gururlu duruşuyla servis sağlıyor. Müşterimiz kurulumlardan ve alınan servis kalitesinde nasıl da memnun olmasın. Anımsamaktan bıkmayacağım ve duymaktan çekinmeyeceğim sıkıntı ise yeterince hızlı üretim ve teslimat yapamamak. ITI ile programı gözden geçiriyoruz, Türkiye'ye siparişlere ilaveler yapıyoruz.

Teknik destek ve üretim ekiplerine ilave eğitim verilmesi için program yapılıyor ve dönüyoruz. Eve dönüş ve hasret giderme, ikinci doğum günü İstanbul'da.