12 March 1997

Uluslararası Distribütör Konferansı

İlk uluslararası dağıtıcılar konferansı İstanbul'da gerçekleşiyor. Direktörümüz Barhan Özce özverili çalışması ile dokuz ülkenin temsilcilerini Netaş Ümraniye yerleşkesinde buluşturuyor.

Azerbaycan, Nijerya, İran, Mısır, Romanya, Rusya Federasyonu, Fas, Özbekistan, Pakistan.

Katılımcılar, kurumsal özel sektör pazarından sorumlu, amacımız Türkiye'de övgü ile erişilen seviyenin (1 milyon Hat) tekrarının iş ortağı ülkelerde de kuvvetlendirilmesi.

PBX, Enerji, Telefon, Yazılım ürünlerinin konumlandırılması, servis, kurulum, ülke ihtiyaçları doğrultusunda yeni özelliklerin geliştirilmesi, ürün yol haritalarının sunulması. Nortel ürünlerinin tanıtılması, teknik ve ticari bakış açısı ile rekabet üstünlüğü. Tesislerin gezilmesi, ArGe sistemi, tasarım ortamı sunumu, toplam kalite yönetimi, etkileyici.

Elbette İstanbul tarihi ve büyüleyici mekanlarının gezisi için zaman ayırmalarını sağlıyoruz. Aynı hafta devam eden bilişim zirvesini konuklarımız ilgi ile izliyorlar.

Buluşmanın açılış konuşmasında küresel gelişmeler, GSM mobil pazarın gelişmesini sunuyorum. Netaş, ortak girişimleri ile Telekom işletmecileri ile geliştirilen altyapı projelerini anlatıyorum.

Buluşmanın gerçekleştirilmesinde emeklerini esirgemeyen arkadaşlarımı kutluyor teşekkür ediyorum.