23 July 2003

Cisco - Partner Event Rekor Satış


2003 mail yılımızı tamamlamanın ayrıcalıklı ortamındayız. İş ortaklarımız başarılarımızın ustaları, ailemizin ayrılmaz parçaları, canla başla mücadele eden yetkin takımlar. Büyük buluşma, iş ortaklarımıza bir de sürprizimiz olacak.

Okay Temiz ve orkestrasından ders alıyoruz, teşekkürü davul çalarak edeceğiz. Sahnede yerimizi alıyoruz, kapılar açılıyor, gözleri pırıl pırıl bakışlar ile dolu özünde samimiyet olan meslektaşlarımız salona geliyorlar. Beceri ile davullarımızdan dalga dalga sevinç sesleri yükseliyor. Kısa gösteriden sonra iş ortaklarımız ile kucaklaşıyor ve yerimizi profesyonellere bırakıp dinletiyi izliyoruz.

2003 yılı rekor satış ile kapatıyoruz ve iş ortaklarımızın Cisco ürünleri satışı ilk kez 100 m$ seviyesini geçiyor.

Bölge Direktörümüz Andy Elder, Genel Müdür Yardımcılarımız Mete Kabatepe, Murat Erkan, Teknoloji Sorumlu Yöneticilerimiz Özay Uyanık, Ayşenur Şenyer, Kanal Yöneticimiz Ercan Aydın, Dağıtıcı Sorumlu Yöneticimiz Altan Cengiztekin. Duyarlılık içinde, özverili, akıl dolu, iyi yürekli yaklaşımları ile tarih yazan yöneticilerimiz, elinize sağlık.

Andy Elder gelecekte CIO ları görev tanımları nasıl değişecek, sorumlulukları neler olacak konulu konuşmasını gerçekleştiriyor. Yeni teknolojileri müşterilere nasıl konumlandıracaklar, anlatıyor, ilgi ile takip ediyor.

Hedeflerin aşılmasında en yüksek başarıyı gösteren iş ortaklarını ödüllendiriyoruz ve harika bir kapanış yaşıyoruz. Emeği geçen tüm ekibe ve etkinlik sorumlusu Nazlı Toprak Tezcan'a teşekkür ediyorum.

Okay Temiz orkestrasının gösterisi ile etkinlik sona eriyor, içimizdeki sevgi, dostluk, iş arkadaşlığı unutulmayacak anılar arasında yerini alıyor.