18 May 2019

Taglig - Amasya

Amasya, tarihi güzellikler kenti, antik çağda kurulmuş, Hititler döneminde önemli yerleşim birimi, Roma İmparatorluğu, Bizans, Selçuklu, İlhanlı, Osmanlı, ve Türkiye Cumhuriyeti adı değişmeden günümüze geçmişten bir köprü oluşturan uygarlık merkezi. Osmanlı İmparatorluğu döneminde 7 Şehzade padişahlığa uzanan narin yaşamlarında Amasya'da bulunmuş.

Amasya şimdi geleceği şekillendirmek amaçlı yeni bir oluşum içinde. Işık Saçan Diyotlardan oluşan (LED) ekranlar ülkemizde yerel üretiliyor. Amasya geçmişte kazanılmış saygısını duraksamadan Taglig ile yüceltmeye devam ediyor. Üretilen her ekran küresel rekabet çerçevesinde kullanım alanlarında imrenilecek görüntüler oluşturuyor. Fabrikayı gezerken, çalışan uzmanların parıltılı gözlerinden yaratılan değeri kolayca algılıyorsunuz.

Sürecin başından itibaren kreatif ajans Brandis örgü misali Taglig markasına belirginlik, tanınırlık yolculuğunda eşlik ediyor. Nilay Bayraktar, Semih Mert özverili gayretiniz ile seçkinlik vurgusu ve bilinirlilik sanata dönüşüyor. Kutluyorum, tebrik ediyorum, fark yaratmaya devam. 

Karşılama, İnceleme, tanıtım için Genel Müdürümüz Nabi Kürün, Yönetim Kurulu Üyesi Alper Tuğluer, Yönetim Kurulu Üyesi Rahim Gündüz umutlarımızı yeşerttiniz. Teşekkür ediyor, sezgileriniz doğrultusunda basamakları hızla tırmanarak bir dünya markası yaratma amacınızı gönülden destekliyoruz. http://taglig.com/