03 March 2020

Tüsside

Sevgili Gamze Saba ile TÜSSİDE Gebze tesislerini ziyaret ederek iş birliği olanaklarını değerlendirdik. Ziyaret, toplantı ve görüşme için çok teşekkür ediyoruz.
Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) yönetim bilimlerinde Ar-Ge yapmak üzere kurulmuş bir TÜBİTAK enstitüsüdür.

TÜSSİDE, kurumların ve sektörlerin daha etkin çalışmalarına yönelik yönetim bilimleri alanında izlediği yöntem ve yaklaşımlarla Araştırma, Danışmanlık ve eğitim projeleri yürütmekte, bölgesel ve ulusal kalkınmaya katkı sağlamaktadır.
TÜSSİDE, uzman kadrosu ve üniversitelerle olan işbirlikleriyle 35 yıldır hizmet verdiği kurum ve kuruluşların kurumsal kapasitelerini ve çalışanlarının bireysel yetkinliklerini arttırmaya yönelik faaliyetler gerçekleştirmektedir. Bu doğrultuda; bugüne kadar 500’den fazla kurumsal dönüşüm projesi tamamlanmış olup, 300 binden fazla kişi ile uygulamalı eğitim programları gerçekleştirilmiştir.
TÜBİTAK TÜSSİDE Ürettiği Değerler ile Yönetim Bilimlerinde Referans Alınan Bir Merkez Olmak” vizyonu doğrultusunda çalışmalarına yüksek motivasyon, kararlılık ve azimle devam edecektir.
Enstitü Müdürü