14 May 2003

Tepum - Cisco AVVID Küresel Ödül

Las Vegas, Nevada’da Cisco Partner Summit 2003 organizasyonunda duyurusu yapılan ödül, 14 Mayıs 2003 tarihinde, Cisco Türkiye tarafından Partner Power 2003 etkinlikleri kapsamında düzenlenen ödül töreni ile TEPUM teknoloji Güvenlik ve Ağ Teknolojileri ekibine Türkiye Genel Müdürü Suat Baysan tarafından sunuldu.

Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgelerini kapsayan EMEA bölgesinde, 65 Sistem Entegratörü aday arasından Cisco AVVID ödülünü almaya hak kazanan TEPUM teknoloji, bu ödül ile Güvenlik ve Ağ Teknolojileri alanında uluslararası bir başarıya imza atmış oldu. 

TEPUM teknoloji, 2002 yılında, AVVID mimarisi temel alarak, IP telefon, ses veri entegrasyonu, ağ güvenliği, yerel alan ağları, kablosuz ağlar gibi ağ teknolojilerinin çeşitli alanlarında gerçekleştirdiği başarılı projeler ve sürekli geliştirdiği uzmanlıklar nedeniyle bu ödüle uygun görüldü.
     
Cisco Systems, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Kanal ve İş Ortaklarından Sorumlu Başkan’ı, Edzard Overbeek, 14-17 Nisan 2003 tarihinde, Las Vegas, Nevada’da gerçekleşen Cisco Partner Summit 2003 ödül töreni sırasında, TEPUM teknoloji’nin aldığı ödülü şu sözlerle anons etti. “TEPUM teknoloji, Türkiye’de ağ yönetimi konusunda uzmanlaşmış ilk iş ortağımız. Siz en iyi Lokal Sistem Entegratörlerinden birisiniz. Ününüz kesinlikle büyüyor, Yılın En İyi EMEA AVVID Çözüm Ortaklığı Ödülü sizin. Geçtiğimiz yıl uçtan uca çözüm metodolojimizi başarılı bir şekilde kurumsal pazara ve KOBİ'lere tanıttınız. Silver Partner olmak için tüm anahtar uzmanlıkları kazandınız. Bu ödülü hak ettiniz.”