30 December 2022

Dönme Dolap - Hoş Geldin 2023

2022 yılında kendimizi sanki bir Dönme Dolap içinde hissettik. Şimdi aşağı yukarı, inişli çıkışlı bir yılı tamamlamanın sevincini yaşıyoruz. Yukarılarda mutluluğu, aşağıda kederi paylaştık. Yukarıda güneşin cömertçe sunduğu sıcacık ışıkla ısındık, aşağıda soğuk gerçeklerle yüzleştik.

Uzun dönem düşünemedik, planlayamadık, anlık çözümlerle yetindik. Dönüş hızının değişkenliğine uyum göstermek için çaba harcadık. Sanal ortamlara umutla sarıldık, iletişimimizi, bağlılığımızı kaybetmedik. Rüzgârda savrulan yapraklar olmadık.

Aradığımız samimiyeti ailemizin kollarında, umut dolu kalplerinde bulduk. Başımızı dayadığımız dostlarımızın omzunda soluklandık.

Zaman her şeyin ilacıdır, derler. Tüm zamanların çakışıklığını ve bütünlüğünü özümsemeye çalıştık. Yaşamımıza özlemle ve olumlu gözlemle yol çizmenin mutluluğunu tattık. Sezgilerimize güvenerek seçimlerimize yön verdik.

Yeni yılda onurla, duraksamadan tutkulu hayallerimizi gerçekleştirmek için sabırsızlanıyoruz. 

2023; Cumhuriyetimizin 100. yılının hayranlıkla hatırlanacak anılarla bezenmesini, barış dolu bir dünyada, aileleriniz ve sevdiklerinizle sağlık, mutluluk, başarı dolu geçmesini en içten duygularımızla diliyoruz.

Sağlıcakla kalın, esen kalın.