13 March 2014

Oyuncak Müzesi - Sunay Akın

İstanbul Oyuncak Müzesi’nin en önemli özelliklerinden birisi aileleri bütün üyeleri ile kucaklamasıdır. Müze bu özelliği ile 3 kuşağın bir arada vakit geçirebileceği ve ortak mutluluğu paylaşabileceği bir mekandır.

Dede/nine, baba/anne ve torun bir zaman makinasında çocukluklarına doğru yola çıkarken, birbirlerine kendi dönemlerini anlatmanın keyfini çıkartırlar. Oyuncak müzesinin koridorları ‘’Bundan bende vardı!’’ cümlesi ile başlayan ve çocukluk hatıralarının anlatıldığı sesler ile çınlamaktadır.

Sosyal Sorumluluk kapsamında üretilen Samsung Türkiye deneyimi küresel anlamda köklerini salmaya, adından söz ettirmeye devam ediyor. Kore'de uyandırılan merak neticesinde sorumlu yöneticiler İstanbul ziyaretinde bulunuyor.

İstanbul'da durağımız Oyuncak Müzesi ve kurucusu Sayın Sunay Akın ile sohbet. Amacımız sanal ortama taşınabilecek uygulamalar ile cazibeyi hızlı keşifler ile arttırmak. Oyuncak Müzesi ülkemiz için bulunmaz bir değer, göz kamaştırıcı, tarih içinde yolculuk. Sunay Akın'ı yarattığı ve yaşattığı paha biçilmez hazine için kutluyoruz.