09 May 2019

Pearson - AIforleaders

Doğal ve yapay zeka belirsizliği içinde, doymak bilmeyen araştırma ve keşifler. Verilerin ağ üzerinden en uç noktaya kadar eksiksiz derlenmesi.

Derin öğrenme dedikleri bu mu acaba? Büyük veri kapsamı ile samanlıkta iğne aramak örneği gibi küçük veriyi elde etme algoritmaları. Veriyi arındırmak, dilimlemek, anlamlandırmak büyük kuruluşların platform yazılımları. Siber güvenlik korkusuzca kurgulanacak yeni mimariler ile veri merkezlerinin yeniden tanımları.

Liderlerin iletişim zorluklarına bir çırpıda çare olabilecek yapay zeka çözümleri her şey servis anlayışı (XAAS) ile yaygınlaşabilecek mi? Yapay zekayı ağ temelli kullanabilecek önderler yeni yaklaşımlar geliştirerek en etkin iletişim aracını doğru kullanabilecekler mi? Yapay Zeka uygulamaları hangi eksende öncelikli olarak etkinleşecek, kurumsal mimariye dokunuş ile tartışma yapabilecek gelişmeler ne zaman yaşantımızda yerini alacak?

Özlemle cevaplarını alabileceğimiz sorulara vurgu yapmaya çalıştık. gerçek üstü olmak yerine, ayağı yere basan açıklamalar ile Yapay Zekaya ışık tutmaya çalıştık.

@tutkuçavuşoğlu @denizçokuğraş neşe, heyecan ve güler yüzlü yaklaşımları ile dinleyicilerin merakını gidermeye çalıştık. Pearson ekibine çok teşekkür ediyorum.

Suat Baysan AI PODCAST