22 September 2019

HBR - Geleceğin Meslekleri

Günümüz ve Geleceğin Mesleklerine Yeni Bakış Açıları, bir başka örnek ise liderler için yapay zeka sertifika programlarımız. Yapay zekanın şirketleri, şirket kârlılıklarını ve büyümelerini nasıl etkileyeceği ve iş hayatının içine nasıl entegre olacağını bu alanla ilgili geliştirilen iş modelleri desteğiyle öğrenene sunuyoruz.
1994 ve 2004 yıllarını Cisco'nun genel müdürü olarak geçirdikten sonra kariyerine Samsung, TTGV ve Nortel gibi büyük kuruluşlarda devam eden Acmena Technology Management and Investment Inc. CEO’su Suat Baysan'ın sınıf içi eğitimlerini yürüteceği “Artificial Intelligence for Leaders” programı yöneticilere, yapay zeka teknolojilerini derinlemesine tanıtmayı amaçlıyor.
Baysan bu eğitimin önemi şöyle özetliyor: “Pearson Professional" Küresel pazar koşullarının toz duman içinde belirsizliğe doğru sürüklenişi, büyük/küçük ayrımı gözetmeksizin yerel şirketlerin rekabeti gözeneklerinde derinlemesine hissetmelerine neden oluyor. Günlük kovalamacanın dayanılmaz cazibesinden kurtulmak, esen "sayısal dönüşüm" rüzgarlarını keşfetmek, örgütleri yeniden yapılandırmak ve ortak paydaşlar ile iletişimi sağlamak yönetimin başlıca meselesi haline bürünüyor. Pearson Professional sürekli öğrenim felsefesi doğrultusunda ihtiyacının doğru analizi, planlanması ve uygulaması ile değişimin sıra dışı olumlu sonuçlarla neticelendirilmesi sürecinde şirketlerin güvenilir stratejik bilgi iş ortağı sorumluluğunu üstleniyor.”