20 May 2009

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Öğrenci Kulübü Elektronik Sanayi Paneli
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Öğrenci Kulübü Türk Elektronik Sanayii hakkında görüşmek üzere 20 Mayıs 2009 tarihinde bir Panel düzenlemiştir.

Üniversite içinde düzenlenen Panel’e TESİD Yönetim Kurulu Başkanı Suat Baysan, Genel Sekreter Enver İbek ile ESİM A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Cevdet Aydemir konuşmacı olarak katılmışlardır.

Yurdakul Ceyhun hocamızı Rahmetler Anıyoruz.


Panelin yapılacağı zamana kadar Üniversite yerleşkesi  Mühendislik fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mete Tayanç, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kuşaf ve Doç. Dr. Yurdakul Ceyhun ile birlikte gezilmiştir.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ve Suat Baysan’ın yönettiği Panel’de sırası ile Enver İbek; Türk Elektronik sanayiinin durumu ve sorunlarını, Cevdet Aydemir; elektronik sanayiinde markalama ve belgelendirmenin gereği ve önemini anlatmışlardır. Suat Baysan elektronik sanayiine ilişkin görüşlerinin yan ısıra öğrencilere liderlik, motivasyon, yöneticilik konularında tavsiyelerde bulunan bir konuşma yapmıştır.

Gerek konuşmalar sırasında gerek sonrasında yoğun şekilde sorular gelmiş ve karşılıklı görüşlerin ifade edilmesi ile yararlı bir toplantı yapılmıştır.