14 February 1994

Romanya - Bükreş, Köstence

Ürünlerimizin öncü tasarımı ile fark yaratması kuşkusuz telekom işletmelerinin dikkati çekiyor. İstanbul merkezinden bölgemizde ki tüm pazarların ihtiyaçları anlıyor ve çözüm sağlıyoruz. Küresel (Global) ölçekli marka olmak kolay değil, mücadele, hırs, yerinde inceleme, eğitim, takım işte başarımızın kilit anahtarları.

Romanya'da Büyükelçiliğimizin himayesinde iletişim konferansı düzenliyoruz. TAROM hava yolları ile gidiyoruz ve İntercontinental Otele varıyoruz.

Her yönü ile mükemmel organize edilen etkinlik açılış konuşmasını elçimiz yapıyor. Konuşmasında Türkiye Cumhuriyeti Netaş Firmasının Romanya'da başarılı olması için çözüm üretmeye hazırdır diyor. Bizler bu inanılmaz sözler ve destek  karşısında elçimize sonsuz teşekkür ediyoruz.

Ertesi gün Köstence'deyiz, kara yolu ile gidiyoruz, yol düzgün ancak hız yapılamıyor. Rüzgarlı soğuk bir gün otele yerleşiyoruz, rahat etmemiz mümkün değil. Bir sonraki gün daha önce kurulumu yapılmış DRX4 Santralini yakın bir köye giderek görüyoruz.

Netaş ekibinden ve ROMTEL yetkililerinden bilgi alıyoruz. Sistemin çalışmasından çok memnun olduklarını görünce bizde gurur duyuyoruz. İşte emeğin karşılığı, sessizce, hiç kesinti yaşamadan çalışan DRX4 ile Köstence'nin mezrasına hizmet götürmek.

Bükreş'te ROM telecom ile görüşmelerimizi tamamlayarak dönüyoruz.