12 July 1999

Belçika - Cisco Systems İş Teklifi

Türkiye pazarında kurumsal satışlar ağırlıklı çalışan Cisco Systems farklı ürünler geliştirerek telekom pazarından önemli pay alabilecek yapılanmayı kurmayı hedefliyor.

1999 yılında görüşmelere başladığım yöneticiler ile süreci sonlandırmak üzere Belçika, Brüksel ofisine davet ediliyorum.

İnsan Kaynakları ile geçen olumlu bilgi alışverişi sonrasında Başkan Yardımcısı ile beklentiler, hedefler, yapılanma üzerinde mutabakat sağlıyoruz. Yeni ürünlerin sisteme dahil olmasının bu yıl içinde başlayarak sürekli gelişim göstererek Cisco'nun küresel anlamda telekom pazar lider olmasını sağlayacak stratejileri tartışıyoruz.

Sonuç olarak her konuda anlaşma sağlıyoruz, teknik konular, takım yönetimi, pazar bilgisi, ağ, bilinirlik, pazarlama, yetkinlikler.

Cisco mali yılı 1 Ağustos itibari ile başladığı için kararımı erken almamın üzerinde duruyorlar.

Güncelleme : 6 yıl süre ile sürdürdüğüm görevimden beklentilerimin ötesinde seçkin bir takım ile çalışmış olmaktan, satışın yönetiminin uzmanlığını öğrenmekten, bilişim dünyasının parçası olmaktan, hissettiğim gurur hiçbir zaman unutulmayacak ve belleğimde canlı kalacak.