16 May 2015

Tunceli


Ajansımız, TÜRKONFED ve FRİEDRİCH NAUMANN Vakfı İşbirliğinde Yerel Dinamikleri İle Tunceli Sertifika Programı Düzenlendi
Konuşma ve tartışmaların yanı sıra katılımcıların grup çalışmaları ve sözlü sunumlarla aktif katılımını sağlayan bir yapıya sahip olup iki hafta üst üste toplam dört gün süren programa Türkiye ve Uluslararası iş dünyasından çok önemli isimler katılım sağladı. Çukurova Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bahattin Karademir’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen eğitimlere sırasıyla ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Turan, Berlin Teknik Üniversitesi İşletme Uygulamaları ve Telekomünikasyon Alanlarında Ajan Teknolojileri - AOT Kürsü Sahibi ve Başkanı Prof. Dr. Şahin Albayrak, Eko Yenilenebilir Enerjiler Kurucusu ve CEO’su Serhan Süzer, Acmena Şirketi’nin Kurucusu ve CEO’su Suat Baysan, Ekonomist Doç. Dr. Ümit İzmen ve Sun Holding Genel Müdürü  Elvan Ünlütürk katılım sağladı.
16.05.2015 tarihinde düzenlenen sertifika töreni ve kapanış kokteyli ile sonlandırılan etkinliğe Tunceli Valimiz Osman Kaymak, Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul, Vali Yardımcıları Serdar Arslantaş ve Hasan Çiçek, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Cengiz, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mesut Öztop, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi Abdülnasır Duyan, TÜRKONFED Genel Sekreteri Arda Batu ve  Friedrich Naumann Vakfı Proje Direktörü Belma Bağdat katılım sağladı.