07 December 2018

Usichi

İstanbul Teknopark, Usishi, küresel üreticilerin hakim olduğu yüksek teknoloji pazarında rekabetçi çözümler geliştiren yerel kuruluş.

Ziyaretim esnasında, Buluthan markası ile pazarda saygın konumda bulunan ürünleri inceleme fırsatım oldu. Yazılım ile birlikte donanım tasarımının da gerçekleştiriliyor olması sistemlere olan güveni ciddi oranda arttırıyor.

Geliştirme süreçlerinde her aşamada uygulanan yüksek standartlar saha başarısında önemli etkenler arasında. Usishi "akıl işidir" ve "bilgiyi elinde tutan dünyayı yönetir" başlıkları ile yola çıkan ekibi kutluyorum. Marka yönetimi konusunda konumlandırma faaliyetleri yürüten Brandnis firmasını tebrik ediyorum.

Beni ağırlayan Kurucu Fatih Soydan, CTO Göktuğ Yıldırım, Koordinatör Recai Deneri çok teşekkür ediyorum. Toplantıyı düzenleyen Brandnis ekibi Nilay Bayraktar ve Semih Mert elinize sağlık. Yerli ürünleri görmek ve başarılarına şahit olmak gurur veriyor.

Buluthan markası ile pazarda yer alan ürünler; Buluthan dağıtık işletim sistemi (BDIS), Sanal masaüstü (BuluthanVDİ), Sanal Sunucu Platformu (BuluthanVSA), Kişisel verilerin güvenli saklanması (BuluthanPS), Yüksek performanslı yedekli depolama sistemi (BuluthanSM), Yeni nesil depolama sistemi (BuluthanDS).

Pazar paylarının artarak devam etmesini diliyorum.