15 October 2004

Teknoloji Holding’in CEO’su Suat Baysan

SON dönemde teknoloji geliştirmeye ve yurtdışı pazarlara odaklanan Teknoloji Holding, ‘yılın transferini gerçekleştirerek Cisco Türkiye Ülke Müdürü Suat Baysan’ı CEO olarak bünyesine kattı.

Teknoloji Holding CEO’su olarak 1 Kasım itibariyle görevine başlayacak Suat Baysan’ın önündeki en büyük hedef, grubu dünya çapında bir teknoloji şirketi haline getirmek olacaktır. Bu süreçte yeni CEO’nun yapılacaklar listesinde, ilk sırada grubun yurtdışına açılması ve sayılı Ar-Ge merkezlerinden biri olması yer alıyor. İran ve Mısır’dan sonra ABD ofisini açan Teknoloji Holding bu son transferle, dünya ligine sıçrama sürecine liderlik yapacak önemli bir ismi bünyesine katmış oldu.


İş yaşamında Ar-Ge ve uluslararası pazarda güçlü birikime sahip Suat Baysan, bu birikimini Teknoloji Holding’e taşıyacak. 1977-99 yıllarında Nortel/Netaş’ta Ar-Ge ve Satış & Pazarlama bölümlerinde üst düzey yöneticilik yapan Suat Baysan, 1999’de katıldığı Cisco Türkiye’de Ülke Müdürü oldu. Suat Baysan, ‘Teknoloji Holding Grubu, genç ancak büyük birikime ve potansiyele sahiptir.

Herkesin yakından izlemesi ve Türkiye adına başarılarını desteklemesi gereken bir gruptur. 2007 yılında gelirlerinin üçte ikisini dış pazarlardan; hem katma değerli hizmet yaratarak, hem de teknoloji ve özgün ürün geliştirerek elde etmeyi planlamaktadır. Bir Türk şirketinin küresel pazarda konumlanma ve başarı sürecini yaşayacağım, bu sürece katkıda bulunacağım için çok heyecanlı ve istekliyim. Grup bu yolda önemli adımlar atmış durumdadır ve ben, bu adımların daha da hızlanmasına yardımcı olmak istiyorum’ dedi.