13 March 2015

s-Lab Kore Konsolos Ziyareti

Kore İstanbul Konsolosluğu Samsung ve Sempertek işbirliği ile kurulan s-Lab Araştırma Geliştirme Merkezinde incelemelerde bulunuyor.

Laboratuvarın amacı, projeler, beklentiler, gelecek teknolojiler hakkında ekipten bilgi alıyor. Fatih projesi kapsamında geliştirilecek içerik çalışmasının yerel olarak temininin önemli etken olduğunun vurgusu yapılıyor. Okullarda kurulacak olan akıllı tahta ve tablet uyumluluğu, akıllı sınıf yazılımı bütünleştirilmesi tasarım ve testlerinin Türk mühendisler tarafından gerçekleştirilecek olmasının yaratacağı katma değer anlatılıyor.

Başkonsolos Kore yatırımlarının artarak devam edeceğini açıklıyor ve Laboratuvarda tasarlanacak ürünlerin ülke için ekonomik değeri ve teknoloji imkanlarının önemini vurguluyor. İhracat potansiyelinin yüksek olması, bölge ülkelerinde benzer projelerin bulunduğuna dikkat çekiyor.

Çalışan genç mühendislere başarılar diliyor, bizde kendisine ziyaret için çok teşekkür ediyoruz, sürecin tamamlanması aşamasında tekrar ziyaret için davet ediyor, teşekkür ediyoruz.