04 December 2018

Enerji Proje - Okan Üniversitesi

#Tübitak desteği ile yürüttüğümüz 1505 Üniversite Sanayi İşbirliği projemizin ilk izleyici toplantısını @OkanÜniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde tamamladık

Malatya İnönü Üniversitesi Prof. Dr. Nusret Tan'ın izleyici, Proje yürütücümüz Prof. Dr. Nejat Tuncay, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Semih Bilgen, Prof: Dr. Tevfik Akgün, Doç. Dr. Pınar Yıldırım, Dr. Öğr. Üyesi Didem Kıvanç Türeli, Dr. Öğr. Üyesi Barış Öztürk, Dr. Öğr Üyesi Ömer Cihan Kıvanç, Araştırma Uzmanı Ender Oğuz, ve Acmena Kurucu Ortağı Suat Baysan'ın katıldığı toplantıda projenin son durumu hakkında bilgi verildi.

Proje kapsamında kurulması planlanan laboratuvar için tedarik edilen ürünler incelendi. Üniversite çatısına kurulumu yapılacak olan PV panellerinin görülmesi ile projenin teknoloji alt yapısının tamamlanma aşamasında olduğu açıklandı.

İleri teknoloji araştırmaları ve ürün tasarımları ile birlikte projenin planlanan zaman içinde pazara sunulması amacıyla yoğun bir çalışma gerçekleştiriliyor. Projede sorumluluk alan hocalarımıza ve Üniversitemize teşekkür ediyorum.