24 January 2004

Borusan Telekom - Cisco

Ürün portföyüne Cisco IP Telephony ürünlerini de katan Borusan Bilişim, bayi kanalı üzerinden sunduğu komple komünikasyon çözümlerini genişletti.

Cisco IP Telephony çözümleri, şirketlerin haberleşme maliyetlerini azaltırken, verimlilik artıran uygulamalardan yararlanabilmelerini sağlıyor.

Borusan Bilişim Genel Müdürü Tayfun Türkalp ve Cisco Systems Genel Müdürü Suat Baysan toplantıya katılarak birer konuşma yaptılar


CISCO Systems Türkiye ve Borusan Bilişim, IP Telephony teknolojisinin santral bayileri aracılığı ile ülke çapında şirketlere ulaştırılması konusunda işbirliğine gideceğini açıkladı. Bu işbirliği ile ses, veri ve görüntü haberleşmesinde dünya markalarının distribütörü Borusan Bilişim, haberleşme cihazları üreticisi Cisco Systems’in IP Telephony ürünlerini portföyüne katmış oldu. Borusan Bilişim halen Alcatel Kurumsal ses ve veri, Polycom video ve ses konferans, Voxaré İletişim Yönetimi Platformu, Ericsson SDH ve NetClient ince istemci ürünlerinin Türkiye distribütörlüğünü yürütüyor. İşbirliği gerçekleştirilen bir toplantı ile Borusan Bilişim bayilerine duyuruldu.