26 July 2018

Çalıştay - Bilişim A.Ş.

Prof. Dr. Aydın Köksal hocamızın kurucusu olduğu Bilişim A.Ş. yöneticileriyle birlikte yarı yılın değerlendirmesi ve orta vade planlarının tamamlanması amacıyla Ankara'da çalıştay düzenleniyor.

Danışma kurulunda yer aldığım Bilişim A.Ş yerel yazılım geliştirme kabiliyeti neticesinde pazarda saygın konumunu sürdürüyor. Özellikle HR, ERP, BI alanlarında pazar üstünlüğü sonucunda küresel firmalarla rekabette geri kalmıyor. Danışma Kurulunda yer alan Prof. Dr. Güler Manisalı yönetişimin önemini ve ürün mimarilerinin doğru kurgulanmasını gündeme getiriyor.

Yeniden yapılanma, ekonominin göstergeleri ve pazar verileri doğrultusunda şekilleniyor. Genel Müdürümüz Aycan Komaç açılış konuşmasında hedeflerin verimlilik doğrultusunda belirlendiğini proje ve ürün alanında uzmanlıkların geliştirdiğini vurguluyor.

Toplantıya katılarak Türkiye BT pazarı ve küresel eğilimleri sunu olarak anlatıyorum. Müşteriler ile iletişimin kolay ve basit çözümü için gerekli yapılanmadan bahsederek anlatımımı tamamlıyorum. Bir tam gün süren çalıştay neticesinde uygulanacak plan çerçevesi çiziliyor.