12 September 1996

Paris - Nortel Enterprise Review

Murat Özer ile birlikte Paris'e (PBX) özel sektör kurumsal iletişim pazarı Strateji konuşmak, bilgilerimiz karşılıklı güncellemek üzere gidiyoruz. Nortel üst yönetimi bir gün de olsa Netaş ekibinin anlatacaklarını merakla bekliyor. Peter Dudley, Charles Broug, Magdy Hussein, Oliver Daniels.

Dile kolay yerel ürünümüz DigiNet ile 1 Milyon üzerinde hat satışı, kendi kendine olacak, rastgele tesadüfen elde edilmiş başarı olamaz. Teknolojiyi yakından izlemek, gelişmekte olan kurumsal pazara doğru zamanda en etkili ürünü sunabilmek, işte Netaş'ın bütünleşik İK becerisi.

Nortel üst yönetiminin soruları doğrultusunda bilgilendiriyoruz, ticari modelin desteklediği PBX ve KEY sistemlerin Türkiye ve Bölge pazarda tutunmasının sırları paylaşılıyor.

Nortel Norstar nasıl üstün tanıtım, ve konumlandırma ile devletimizin bütün kurumunda yer alarak iletişim sağlıyor. Amacımız yurtdışı misafirlerin, ziyaretleri esnasında televizyon görüntülerinde 100% Norstar bulunması. Bu hedefimizi büyük ölçüde yakalıyoruz.

Satış ve Pazarlamada ki yapılanmamız Nortel Avrupa ülkelerine örnek oluşturuyor, yeni davetler alıyoruz (Galway İrlanda), hazırlıklarını tamamlayan takımların sunumlarını dinleme ve yorum sözü veriyoruz.

Romantik şehir Paris seni hiç hissedemedim, güzel duyguları yaşayamadım, iş gereği bu sefer, sabah git akşam gel olur mu oluyor.

Toplantı Alınan Kararlar

Şirket içi maliyet ve fiyatlandırma
Norstar için çağrı merkezi
Meridian mail yeni özellikler
Meidenhead eğitim merkezi güncelleme ve kullanım
Uygulamaların daha farklı konumlandırılması
Son kullanıcılara değer katma konusu
1997 ürünleri ve PLM stratejisi
Çoklu ortam laboratuvar kurulması
Eleman değişim, mühendislik, satış, pazarlama
Norstar fiyatları değişmeyecek
Özel projelerde farklı fiyat uygulanabilir
Steve Pusey Diginet dokümanları gönderilecek
Müşteri sipariş sistemi kurulacak
Daha düşük kapasiteli ürünlerin düşünülmesi
M1 için farklı ülkelere önceliği
Macellan için ayrı bir toplantı yapılması
Tamir ve Bakım ve diğer konular için ayrıca görüşme