26 September 1996

Romanya - Köstence

Romanya'da bulunmaktan yeni girişimler için güler yüzlü uzmanlar ile görüşmekten çok memnunuz. Bilgi birikimi ile, teknoloji gelişimi doğrultusunda pazarda yaşanan değişimi yönetme yetenekleri ile ROMTEL çalışanları. 

Yatırımlarımız ve kurulumlarımızın ülkede karış karış devam ediyor. Genel seçimler sonuçlanmış Başkanlık değişim yaşanmış, yeni hükümet çerçevesinde güvenimiz artarak devam edecek. Bakanlık ile birlikte değişimi yaşayan Romanya yetkilileri ile görüşmelerimiz sıcak bir ortamda geçiyor. Aldığımız yorumlar Netaş ailesinin düzgünlük içinde yerine getirdiği sorumlulukları yansıtıyor. Sabahlara değin özverili her koşulda görev yapan montaj ekibimiz tebrik ediyorum.

Romanya öyküsü böyle yazılıyor, alışkanlıkları değiştirmek, ayırt edilebilir olmak, fark yaratmak. Her ortamda sözünü ettiğimiz Netaş müşteri memnuniyeti anahtarları olmaya devam ediyor.

Ve Köstence bölgesinde kurulacak yeni DRX4-Dicle-Keban sistemleri sözleşmesi ile geri dönüyoruz.

Rakiplerimizin bölgede faaliyetlerini arttırmış olması ise doğru işler yaptığımızın kanıtı olarak yorumluyoruz. Hiç bir rakibimizde bulunmayan kırsal özellikler sayesinde DRX4 müşteri memnuniyeti en yüksek seviyede bulunuyor.

Öncelikli olarak klima gereksinimi duymadan çok farklı ısı değerleri ile çalışabilen DRX4 ve tabiki enerji ikiz kardeşi KEBAN küresel rakiplerine üstünlük sağlıyor.