24 December 2021

Soydan Hidrolik - İzmir

Sevgili Ertan Soydan ve Müge Soydan ile buluşmak üzere Atatürk OSB Çiğli İzmir'de Soydan Hidrolik Pnömatik Otomasyon Teknolojileri A.Ş. tesislerini ziyaret ediyorum.

Sevgili Dostum UR 2440 Bölge GDG Ertan Soydan sayısız projeye önderlik etmiş muhteşem bir lider. Hem STK deneyimi hem de sektör içindeki görüş ve başarıları ile saygın kişiliği yaşamının vazgeçilmez bir parçası. Her biri ayrı ayrı tasarlanan mühendislik harikası ürünler titizlikle tesislerde bir araya getiriliyor. Gurur duyacağımız yüksek teknoloji ve bilimin yansıdığı sistemler, alanlarında küresel pazar liderlerinin bulunduğu ülkelere ihraç ediliyor. 29 uzman çalışanın tasarım, üretim ve kalite yetkinliklerinin düzeyi rekabetçiliğe doğrudan etki ediyor.

Rotary Bölge Guvernörlüğü süresinde Endüstri 4.0 uygulamalarını bizzat takip ederek felsefenin anlaşılmasında ve yaygınlaştırılmasında sanayiye verdiği destek ise gelenekselleşmiş. Sevgili Müge bankacılık deneyiminin ardından böylesine mükemmel bir firmada görev almanın kuşkusuz kendisine katacağı değeri fark etmiş.

Sevgili Soydanlar'ı sanayimizi uluslararası platforma taşıdıkları için kutluyorum, başarılarının artarak devamını diliyorum. Misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum.