04 January 2001

Todd Abbot - 2001 Yeni Yıl Davet

Four Seasons Hotel İstanbul, Sultanahmet Cisco İş Ortakları ve Müşterileri Yeni Yıl Resepsiyonu.

Avrupa Başkan Yardımcımız Todd Abbott İstanbul'a geliyor, kıymetli misafirlerimiz ile akşam yemeğinde bir araya geliyoruz. 2000 takvim yılının rekor satış ile kapanması cefa ile mücadele eden iş ortakları teşekkür konuşması. Beklentiler yüksek, teknoloji gelişimini sürdürüyor. Dünyada esen elektronik dönüşüm rüzgarı devletlerin farklı düşünmesine yol açıyor. Ancak yıl sonu yaşanan finansal krizin etkilerinin neler olacağı kuşkusu yüksek.

Todd konuşması sonrasında sorulara cevap veriyor, genellikle başarıyı kutlamaya yönelik konuşmalar yapılsa da gelecek için endişe dile getiriliyor.

Ertesi gün İstanbul'da iş ortakları, müşteri ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Memnuniyet, yakınlık, ilgi, alaka, bilgilendirme aldığımız geri bildirimler. Ankara'da devlet, Türk Telekom görüşmelerinde ölçülü de olsa gelecek kaygısı gündemde. Ankara takımımız sağlamış olduğu yakın müşteri deneyimi, takdirle karşılanıyor.

Verimli geçen iki günlük ziyaret arkadaşlarımı kutluyorum, Türkiye'ye gelerek, Cisco vizyonu, gelecek teknolojiler, yenilikler, hakkında etkili bilgi paylaşan, endişelerimiz dinleyen not eden, olumlu izlenim ile ayrılan Todd Abbot çok teşekkür ediyorum.