21 November 2018

Bilişim Zirvesi - 2018

Bilişim Zirvesi 2018 bir önceki yıl yıkılan duvarın ardında neler olduğunun farkına vardığımız, konuştuğumuz, anlamaya çalıştığımız teknoloji gelişmeleri ve tahminleri olarak gündemde ki yerini aldı.

"Akıllı Şeyler, Bilen Teknolojiler" teması kapsamında, geliştirilen yeni donanımlar, yazılımlar ve daha da ötesinde platformlar üzerinden çok daha karmaşık hizmetlerin müşterilere sunulabilmesi panellerde değerlendirildi.

Bilişim Zirvesi 2018 daha önceki etkinliklerle kıyaslandığında geleceğe odaklı, bilim ile bütünleşik, yaşanacak yeniliklerin farkında olunması açısından, rehberlik görevini üstlenmiş bir tarz ile tamamlandı.

Ürünlerin sergilendiği alanda ise, konuşulan yenilikleri uygulamalı olarak görme şansımız oldu. Hayallerin nasıl gerçeğe dönüştüğünün ispatı ile teknolojinin sözde kalmadığını, yerel firmalarımızın somut ürünlere dönüştürdüğü projeleri gururla deneyimledik.

BTHaber şirketler gurubunu tebrik ediyorum, kutluyorum. Her yıl giderek artan cazibesi ile Bilişim Zirvesinin sektörümüz için yol gösterici, ve geleceğe ışık tutan yapısının, yön gösterici olarak devam edeceğini, daha fazla destek ile bilinen yapısına katacağı, ortak konulara çözüm getirici sonuçların alındığı bir platform olarak gelişmesini sürdürmesi bekliyorum.