07 October 2021

Genç TTGV

Sevgili Muhsin Doğan önderliğinde TTGV Ankara Kıvılcım Merkezinde gerçek ortamda ve eş zamanlı sanal bağlantılarla genç arkadaşlarımızla buluştuk, sohbet etme fırsatını değerlendirdik.

Değindiğimiz konular,

1-Teknoloji, neden sınırların zorlanmakta olduğu ve baştan aşağı yeni kurgu ve tasarımlardan oluşan yeni yapıların geleceğini ayrıntılı konuştuk. Asıl meselenin tüketim olmadığı yaratılan katma değerin refah düzeyini doğrudan etkilemesini gündeme getirdik.

2-Zaman ve Mekanın çakışıklığı, böyle bir ortamda bağlantılı kalabilmenin kaçınılmaz zorunluluğunu olumlu yönde kullanabilme ve yarar sağlayabilmenin öğrenilmesine vurgu yaptık  Yeni düzene uyumluluk, "AQ" yeteneklerimizin geliştirilmesi nasıl sağlayabiliriz... Kısaca İnce Yetenekler alanında öngörülerimiz doğrultusunda kendimize araştırma kabiliyeti kazandıracak yöntemler üzerinde fikir alış verişinde bulunduk.

3-Ayrıca resme biraz da dışardan bakarak kavramsal mimarilerin yeniden şekillenmesini yönetebilecek sistemlerin kurgulanmasında rol almanın önemine değindik. Doğru yapılanma neticesinde ürün yönetiminin beklenenini ötesinde hızlandırılması gerekliliğinin altını çizdik.

Katılımlarıyla sohbetimizi renklendiren çok yerinde sorularla konuların açıklamasında yardımcı olan genç arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Etkinliğin ve sohbetin düzenlenmesinde emeği geçen TTGV ekibine çok teşekkürler.