23 January 2018

TESID - Genel Kurul - Ödül Töreni

Türk Elektronik Sanayicileri Derneği Olağan Genel Kurulu ve Yenilikçilik Yaratıcılık Ödül Töreni. Işık Üniversitesi Maslak Kampüsündeyiz. Divan Heyetinde Ahmet Tarık Uzunkaya ve Enver İbek ile birlikteyiz.

Rektörümüz Prof. Dr. Cemal İbiş törende yaptığı konuşmada TESID'i kutluyor ve her zaman kapılarının açık olduğunu vurguluyor.

Derneğimizin kurucularından, çok değerli büyüklerimizle tekrar görüşmenin heyecanını tadıyoruz. 1980 li yıllarda Elektronik Sanayinin gelişmesi ve ortak değer yaratılmasını gerçekleştirmek amacıyla kurucular olarak yola çıkan, Dr. Fikret Yücel, Prof. Dr. Duran Leblebici, Zafer Sevdi.

Prof. Dr. Sıddık Yarman hocamız TESID başkanlık görevini Müjdat Altay'a devrediyor. Bir yıl boyunca hizmet eden Yönetim Kurulu Üyelerini kutluyoruz ve yeni seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.

Sektör yaşamına PTT ile başlayan, sonrasında Teletaş, Telsim, Netaş Yönetim kurulu üyeliği ve son 10 yıldır, TESID Genel Sekreterliğinde bulunan ve bugün itibari ile emekli olmanın onurunu ve gururunu yaşayan Enver İbek. 50 yılı aşkın bir süredir Sektörümüzün sevilen, sayılan abisi emekli oluyur. Kendisine bundan sonraki yaşantısı için başarılar diliyorum.

Genç TESID programını başlatan Vural Akman arkadaşımızı kutluyorum, inanılmaz etkileyici bir girişim. Başarılar diliyorum.

Gecemiz muhteşem Ödül Töreni ile devam ediyor ve sonunda Sıddık Yarman hocamız Piyanoda ve özlediğimiz, unutamadığımız sesi ile Cumhur Sezen Önal Mikrofonda harika bir dinleti ile törenimiz son buluyor.