24 January 2018

TBV - Sayısal Dönüşüm Toplantı

Türkiye Bilişim Vakfı (TBV), Acmena  yönetim bilimleri, metodolojileri, rekabetçilik, pazarda hızla yenilenen koşullara uyumluluk konularını ayrıntılı konuştuk.

Acmena ciddiyetle önemsediği Sayısal Dönüşüm yolculuğu hususunu önemseyerek ülkemize yerel metodoloji ürünü kazandırmanın gururunu paylaşıyor. Marka tescili tamamlanan LBOT/PICS ürünü Sayısal projelerin teknoloji boyutu ötesinde bütünleşik değerlendirilmesi temeli üzerine inşa edildi. Kurumsal mimari, iş modeli, işletme süreçlerinde fark yaratacak projelerin insan odaklı olarak yönetilmesini sağlıyor.

Geliştirme safhası tamamlanan, uygulama aşamasına gelinen LBOT/PICS işletmeleri karanlıktan kurtarmaya, sistemin bütününün net ve açık olarak ifade edilmesine yardımcı oluyor. Deneme aşamasının kat edilmesi neticesinde ürün kendisini kanıtlamış olarak yaygın kullanıma hazır olarak toplantıda konuşuluyor.

Genel Sekreterimiz Çağdaş Ergin, Yönetici seda Çakmak, Acmena Engin Şenyer, Alperen Öz, Suat Baysan. Verimli görüşme için çok teşekkürler.