07 February 2021

Rotary 2420 Bölge - RYLA Buluşması


Sanal ortamda sunum, konuşma ve öğrenim alışkanlıklarımızın, sistemi kavrayışımız neticesinde, kalıcı olarak  benimseneceği artık bir gerçek. Genç katılımcıların teknoloji nereye? teması kapsamında, merak ettikleri konuları örnekler ile ele alarak beş temel bileşen içinde gezinti yapmaya çalıştık.

Yaşamakta olduğumuz değişimi, zaman - mekan - insan - teknoloji düzlemlerinde oluşturduğu farklı biçimler olarak değerlendirdi. Bilgiyi özümsemenin ötesinde ince yeteneklerin gelişmesinin teknolojiyi kavramak ve yönetmek doğrultusunda öneminden bahsettim

 Teknolojileri, Gezgin Sistemler 1G-5G, Sanayi 1E-4E, hareketinin yönetişim felsefelerinin kırınımına sebep olduğunu, sonuç olarak çevik hibrit yöntemlerin yaygın kullanıma geçtiği vurguladım

Bileşenlerin yakın geçmiş, günümüz ve yakın gelecek ile örtüşen gelişimi kavramsal mimarinin yeniden kurgulandığı küresel dönüşümün ele alınması değerlendirildi.

Davet için çok teşekkür ediyorum, ekrandan genç arkadaşlarımızı enerjisini hissetmek, arayışlarında yön gösterici olabilmek mutluluk verici. Rotary Yarının Liderlerini Arıyor. Teşekkürler.