27 April 2019

TTGV-Xnovate Programı

Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı @TTGV Xnovate Fellowship programı 2. Modülü Bolu Karacasu'da gerçekleştirildi.

Amacının liderlere innovasyon ve değişim önderliği yolunda yeni yetkinlikler kazandırmak olan programda 12 Fellow çok değerli eğitmenler ile buluşarak konuyu her yönü ile tartıştılar.

Birinci Modül Liderlik başlığı altında,  değişime uyum sağlamayı hedefleyen yaratıcı düşünce, liderlik ve işbirliği olarak kurgulandı

İkinci modül Araçlar, başlığı altında iş ortamında sorunların çözümü, takım yönetme, alan uygulamalarında kullanılacak araç ve yöntemler olarak tamamlandı. Fellowlar ile yaşam deneyimlerini karşılıklı sohbet ile paylaşma, neşeli bir toplantıya dönüştü.

Üçüncü Modül Ağ, başlığı altında Haziran ayında tamamlanarak, benzer paydaşlar ile bir araya gelmek, ortak gündem oluşturmak olarak devam edecek.

Harika bir doğa, sonbahar ve ilkbaharın aynı anda yaşandığı bir mevsim sayesinde çalışmalar da beklentinin üzerinde verimlilik ile tamamlandı. TTGV yönetimini ve ekibi kutluyorum. Eğitmenlerimize sonsuz teşekkürler ve elbette yüksek enerji ile etkinliğe katılan tüm Fellowlara başarılar diliyorum.