05 April 2019

EGEMSOFT - Yazılımda Kusursuzluk Arayanlar

Egemsoft yöneticileri ile yazılım dünyasının derinliklerinde dolaşmanın verdiği zihinsel yorgunluğu çay arasında gideriyoruz.

Yazılım bir zamanlar ne kadar kolay anlaşılır, tasarlanır ve sistemlere uygulanırdı. Şimdi ise kod yazmanın cazibesi yerini asıl mesele ürünün kavramsal mimarisini doğru kurgulayabilmek olarak açıklanıyor. Yazılımda kusursuzluk ise milyonlarca satır kodun daha önceden belirlenmiş işlevsel tanımlamalar çerçevesinde doğru ve hatasız yazımından geçiyor. Temel görevlerini yerine getirmenin çok ötesinde ürünün her ayrıntısının test edilerek isterleri yerine getirdiğinin belgelenmesi ise gerçek bir uzmanlık alanı.

Egemsoft kurumsal müşterilerine, tedarik süreci ve üretim aşamasında, yazılım ürünlerinin test edilebilmesini sağlayacak ürünler ile birlikte, test yöntemleri için örgütsel yapılanma dahil, danışmanlık konusuna da özenle yaklaşıyor. Yapay zeka ve otomasyon araçları ile yazılım hataları daha hızlı belirleniyor ve gerekli düzeltmeler firmalarından talep ediliyor.

Egemsoft ekibini kutluyorum, amaçlarının kusursuzluk olması, sorumluluklarının ciddiyeti ile birleşince, mükemmellik yolculuğuna çıkmış başarılı bir takım ile karşılaşıyorsunuz.